‘Bloedzuiveringstechniek’ gebruikt magneten om kanker uit lichaam te verwijderen

GFC NIEUWS- Onderzoekers hebben een nieuw ‘bloedzuiveringssysteem’ ontwikkeld dat gebruikt kan worden om condities, zoals leukemie, bloedvergiftiging en malaria uit het lichaam te verwijderen.

Het systeem, MediSieve, zal hoogstwaarschijnlijk in 2020 op mensen worden uitgetest, zegt George Frodsham, het brein hierachter.

Hij zegt: “In theorie kan je alles bestrijden. Vergiftiging, pathogenen, virussen bacteriën, alles wat we specifiek kunnen binden, kunnen we verwijderen. Dus, het is een heel machtig en potentieel middel.

“Een tumor kan je wegsnijden, bloedkanker is een tumor in het bloed, dus waarom die niet op dezelfde wijze verwijderen?

“Nu weten wij dat het mogelijk is, het is slechts een kwestie van de juiste details uitzoeken.”

Bij dit systeem wordt er bloed genomen van de patiënt, voordat die geïnjecteerd wordt met kleine magnetische deeltjes die een specifieke ziekte bindt.

Het systeem houdt de gebonden deeltjes gevangen, gebruikmakend van magneten, voordat er weer schoon bloed wordt gepompt in de patiënt.

Het proces wordt een paar keer herhaald, totdat de ziekte een dusdanig laag niveau heeft bereikt dat die verwijderd kan worden door het immuunsysteem, of met medicatie.

Het proces duurt slechts enkele uren.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer gezondheidsnieuws

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Bekijk ook een ander interessant…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….