fbpx
Blinde vrouw die al is overleden voorspelde “mysterieuze ziekte” Amerikaanse president in 2020

GFC NIEUWS- De blinde mysticus Baba Vanga, ook wel bekend als “de Nostradamus van de Balkan”, zou hebben voorspeld dat de Amerikaanse president in het jaar 2020 zou lijden aan “een mysterieuze ziekte”.

Op 2 oktober werd bevestigd dat Donald Trump Covid-19 heeft, net als zijn vrouw Melania.

Enkele van haar andere voorspellingen waren Brexit, 9/11 en de tsunami in Thailand. Ze zou voorspellingen hebben gedaan tot aan haar dood in 1996.

De helderziende groeide op op een boerderij in wat nu Macedonië is en werd verblind door een stofstorm.

Dit, zo beweren haar fans, was wat haar een ‘tweede blik’ gaf, waardoor ze toekomstige gebeurtenissen kon voorspellen – waarvan sommige griezelig nauwkeurig waren.

In een voorspelling uit 1989 zei ze: “Horror, horror! De Amerikaanse broers zullen vallen nadat ze zijn aangevallen door de stalen vogels. De wolven zullen in een struik huilen en onschuldig bloed zal gutsen.”

Dat was vertaald als de gruwelijke terreuraanslag op de Twin Towers van het World Trade Center, waar op 11 september 2001 twee vliegtuigen de gebouwen doorboorde.

Baba Vanga heeft nooit haar eigen voorspellingen opgeschreven maar ze werd zo serieus genomen dat de Bulgaarse regering haar op de loonlijst van de staat zette. Een vaste staf van secretaresses kreeg de opdracht haar voorspellingen op te schrijven en haar interviews met de mensen die haar om advies kwamen uit te schrijven.

Niet alles wat ze heeft voorspeld, klopt echter – het was de bedoeling dat de ziekte van de president op een gegeven moment zou plaatsvinden in 2019. Ook een nucleaire oorlog die ze had voorbereid voor de jaren 2010 tot 2014, kwam niet uit.

De Institutes of Suggestology and Parapsychology in Sofia en Petrich bestudeerden ook Vanga’s schijnbare paranormale vermogens.

Enkele van haar toekomstige profetieën omvatten een verandering in de baan van de aarde in 2023 en de ontdekking van een werkmethode voor tijdreizen in 2304. Haar voorspellingen eindigen in het verre jaar 5079 dat, zei ze, het einde van het heelal zal markeren.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Regering buigt zich over situatie SLM

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft zich gebogen over de stand van zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dikke…

Suriname telt nu 29 actieve Covid-gevallen

GFC NIEUWS- Suriname telt nu in totaal 29 actieve Covid-19-gevallen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto…