fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Blinde vrouw die al is overleden voorspelde "mysterieuze ziekte" Amerikaanse president in 2020

GFC NIEUWS- De blinde mysticus Baba Vanga, ook wel bekend als “de Nostradamus van de Balkan”, zou hebben voorspeld dat de Amerikaanse president in het jaar 2020 zou lijden aan “een mysterieuze ziekte”.

Op 2 oktober werd bevestigd dat Donald Trump Covid-19 heeft, net als zijn vrouw Melania.

Enkele van haar andere voorspellingen waren Brexit, 9/11 en de tsunami in Thailand. Ze zou voorspellingen hebben gedaan tot aan haar dood in 1996.

De helderziende groeide op op een boerderij in wat nu Macedonië is en werd verblind door een stofstorm.

Dit, zo beweren haar fans, was wat haar een ‘tweede blik’ gaf, waardoor ze toekomstige gebeurtenissen kon voorspellen – waarvan sommige griezelig nauwkeurig waren.

In een voorspelling uit 1989 zei ze: “Horror, horror! De Amerikaanse broers zullen vallen nadat ze zijn aangevallen door de stalen vogels. De wolven zullen in een struik huilen en onschuldig bloed zal gutsen.”

gemberslank facebookQ | GFCDat was vertaald als de gruwelijke terreuraanslag op de Twin Towers van het World Trade Center, waar op 11 september 2001 twee vliegtuigen de gebouwen doorboorde.

OOK INTERESSANT
Beperking slachten vrouwelijke runderen bij wet vastgelegd

Baba Vanga heeft nooit haar eigen voorspellingen opgeschreven maar ze werd zo serieus genomen dat de Bulgaarse regering haar op de loonlijst van de staat zette. Een vaste staf van secretaresses kreeg de opdracht haar voorspellingen op te schrijven en haar interviews met de mensen die haar om advies kwamen uit te schrijven.

Niet alles wat ze heeft voorspeld, klopt echter – het was de bedoeling dat de ziekte van de president op een gegeven moment zou plaatsvinden in 2019. Ook een nucleaire oorlog die ze had voorbereid voor de jaren 2010 tot 2014, kwam niet uit.

De Institutes of Suggestology and Parapsychology in Sofia en Petrich bestudeerden ook Vanga’s schijnbare paranormale vermogens.

Enkele van haar toekomstige profetieën omvatten een verandering in de baan van de aarde in 2023 en de ontdekking van een werkmethode voor tijdreizen in 2304. Haar voorspellingen eindigen in het verre jaar 5079 dat, zei ze, het einde van het heelal zal markeren.