fbpx

Blinde helderziende Baba Vanga voorspelt een turbulente 2020

GFC NIEUWS- De zeer bekende helderziende Baba Vanga voorspelde dat het jaar 2020 heel turbulent zal zijn.

Moslimextremisme zal een enorm gevaar vormen voor het Europees continent, zoals het inzetten van een chemisch wapen.

Niet alleen op het wereldtoneel zal het een spectaculair jaar worden, ook op het gebied van de natuur.

Volgens Vanga is de aarde “moe” en zal die heftig reageren in de vorm van ontelbare (grote) natuurrampen. Veel mensen op aarde zullen lijden. Opmerkelijk is dat zij waarschuwt dat het grote gevaar uit de hemel/lucht zal komen. Dit wordt dan al snel uitgelegd als een mogelijke asteroïde. Zij noemde concreet Rusland.

Grootmoeder Vanga, geboren Vangeliya Pandeva Dimitrova, bekend na haar huwelijk als Vangelia Gushterova, was een blinde Bulgaarse mysticus, helderziende en kruidkundige, die het grootste deel van haar leven doorbracht in het Rupite-gebied in de Kozhuh-bergen in Bulgarije.

Baba Vanga is ongeveer 100 jaar geleden geboren en in 1996 overleden, was volkomen blind en een fiks deel van haar voorspellingen zijn uitgekomen.

Enkele voorbeelden daarvan zijn 9/11, de tsunami in Azië in 2004, klimaatopwarming en de opkomst van ISIS.

Onderzoekers die zich bezighouden met de voorspellingen en deze proberen te plaatsen in de context van wat er in de wereld gebeurt, menen te kunnen vaststellen dat Baba Vanga het komende jaar ook als zeer turbulent voorspelt.

Enkele van haar zeer opmerkelijke voorspellingen voor het afgelopen jaar waren dat de Oude Wereld Orde zal verdwijnen en wordt vervangen door een andere Wereld Orde. Een dergelijke overgang zou gepaard gaan met een diepe crisis waarbij wereldwijd mensen mogelijk hun spaargeld zouden verliezen en waarbij werk en een baan niet meer de normaalste zaak van de wereld zijn.

BEKIJK OOK
Totale staatsschuld Suriname USD 3.2 miljard

Maar, er was nog meer schokkend nieuws, want ze voorspelde dat er in 2019 een moordaanslag zou worden gepleegd op Vladimir Poetin. Een aanslag die afkomstig zal zijn uit de gelederen van zijn eigen beveiliging. Het lijkt niet dat de aanslag succesvol zal zijn, want er wordt niet gezegd dat hij het niet zal overleven.

Ook voor de Amerikaanse president Donald Trump zag 2019 er niet goed ui volgens de helderziende, want voor hem werd voorspeld dat hij een mysterieuze ziekte zou oplopen, waardoor hij niet alleen doof zou worden, maar ook een hersentrauma zal oplopen.

In ieder geval zijn de twee laatste voorspellingen niet uitgekomen, althans nog niet.

Een voorspelling dat Europa in 2016 zou ophouden te bestaan, kwam overigens niet uit.

Een voorspelling dat de finale van het wereldkampioenschap voetbal van 1994 gespeeld zou worden door twee landen die beginnen met de letter ‘B’ kwam ook niet uit. De wedstrijd vond plaats op 17 juli 1994 tussen Brazilië en Italië.

Ook een kernoorlog tussen 2010-2014 kwam niet uit.