Blijf vanaf nu thuis, adviseren veel Surinamers elkaar via sociale media

GFC NIEUWS- Blijf de komende weken rustig thuis en blijf op afstand van een ieder. Houd je aan je adviezen! Ga niet op straat, niet naar de winkel, nergens! Dat adviseren veel landgenoten elkaar via sociale media in een poging niet besmet te raken met het coronavirus.

Binnen een gesloten Whatsapp groep in Paramaribo circuleert vanavond het volgende bericht. Lieve mensen. Ik smeek jullie om vanaf nu thuis te blijven. Ga nergens naartoe totdat er meer duidelijkheid is over het virus. Blijf uit de buurt van alle mensen.

Ook de auteur j. Kerto doet via Whatsapp het verzoek aan iedereen om liever thuis te blijven. Hij schrijft het volgende: ik wil een ieder vragen om nu helemaal niet meer in de bussen te gaan, ook niet in drukke winkels, maar blijf liever thuis. De situatie is nu te onduidelijk.

Martinie Fong Kromopawiro schrijft op Facebook: Aub mensen blijven jullie thuis!! Ga niet onnodig naar buiten als het niet moet!! Denk niet alleen aan jezelf maar ook aan de rest!! Dit virus is erg machtig!! Als ouderen het virus met moeite kunnen aanvechten denk aan een kind van 5 jaar naar beneden!! Hoe gaan zij het doen!! Voor jouw en je kids en de mijne en onze ouds blijf thuis! Je helpt mij en de rest en ook de mensen in de verpleging en artsen! Aub!!

Ruth Schmeltz schrijft: Blijf thuis, wees voorzichtig, was je handen, zorg voor je kinderen … Dit is allemaal zo belangrijk MAAR je moet begrijpen wat er werkelijk om ons heen gebeurt. Goed dat we op de hoogte worden gehouden . Stay Save.

KLIK OP DEZE LINK VOOR BELANGRIJKE INFORMATIE>> https://www.gfcnieuws.com/was-de-verpakking-vooral-plastic-van-alle-producten-die-je-koopt-met-water-zeep/

 

Overige berichten