Blijf thuis voor je eigen bescherming! Ga niet in drukke winkels! 2 meter afstand bewaren!

GFC NIEUWS- Het beste advies wat ik een ieder nu kan geven is om gewoon thuis te blijven en afstand te bewaren van een ieder. Laat ook geen personen bij je op bezoek komen! Het coronavirus raast over de wereld en eist elke dag veel dodelijke slachtoffers.

Dat is de waarschuwing van Dr. Anthony Fauci, de topspecialist op het gebied van infectieziekten en hoofdadviseur van de Amerikaanse regering op het gebied van infectieziekten.

“Mensen, jullie hebben de verspreiding van dit dodelijke virus voor een groot deel in eigen hand”, meent de topexpert.

“Ga niet in drukke winkels of plekken voor je eigen bescherming en die van anderen! Maar doe er liever alles aan om thuis te kunnen blijven! De belangrijkste regels zijn: Blijf thuis! Indien je niet anders kan, bewaar minstens 2 meters of meer afstand van een ieder, was je handen of desinfecteer deze direct met alcohol (70%) zodra je buiten iets hebt aangeraakt wat ook door anderen kan zijn aangeraakt”, luidt het advies van experts.

Ook je handen direct wassen nadat je geld hebt aangeraakt en erop letten dat je vooraf je handen niet in je gezicht plaatst. Was ook je handen als je producten in de winkel, vooral plastic verpakkingen, hebt aangeraakt.

“Ik vind het ook verstandig om producten, vooral met een plastic verpakking, die je uit de supermarkt haalt, te wassen met water en zeep of desinfecteren met alcohol(gel) (70%). Daarna ook je handen weer wassen en/of desinfecteren”, stellen de kenners.

Professor Michael Osterholm, een van ’s werelds  belangrijkste Amerikaanse experts op het vlak van infectieziekten en de director of ‘The Center for Infectious Diseases zegt dat het virus zelfs via de adem kan worden overgebracht door besmette personen die helemaal geen klachten hebben.

Osterholm waarschuwt een ieder liever thuis te blijven: “Indien je echt op straat moet, bewaar dan een afstand van minstens 2 meter van elkaar.  Was je handen regelmatig of desinfecteer deze met 70% alcohol.” Klink ook op de link voor een interview met professor Osterholmn > CORONA ZEER BESMETTELIJK

ADVIES VAN TOPEXPERTS: BLIJF THUIS! INDIEN U NIET ANDERS KAN, BLIJF OP EEN AFSTAND VAN MINSTENS 2 METER VAN EEN IEDER! WAS UW HANDEN ZEER REGELMATIG OF GEBRUIK EEN ALCOHOLGEL (70%).

Overige berichten