fbpx

Bizar: vrouw trouwt met zombiepop (video)

GFC NIEUWS- Felicity Kadlec is getrouwd met de liefde van haar leven: Kelly Rossi, een afschuwelijke, monsterlijke en misvormde zombiepop die ze kreeg toen ze 13 jaar oud was.

Op haar zestiende kreeg de Amerikaanse Felicity gevoelens voor de pop die ze probeerde te onderdrukken, simpelweg omdat ze wist dat het verkeerd was. Maar haar gevoelens werden alleen maar sterker naarmate ze er meer tegen probeerde te vechten, schrijft Wow Amazing.

Volgens de 21-jarige Felicity heeft ze vriendjes gehad, maar die hebben haar nooit zo gelukkig gemaakt als Kelly. Ze zei dat ze graag de rest van haar leven met de vrouwelijke pop zou doorbrengen, ook al vinden haar familie en vrienden het vreemd.

BEKIJK OOK
Vrouwtjeshond die werd misbruikt door bejaarde man wordt behandeld

Zoals elk huwelijk verscheen het duo in trouwkledij; Felicity droeg een prachtige witte jurk, terwijl Kelly een smoking droeg. Ze hadden zelfs een paar huwelijksringen, een dominee om hun verbintenis te voltrekken, en acht griezelige zombiepoppen. Vier familieleden van Felicity waren er ook.

Na hun bizarre huwelijk is de volgende stap een bezoek brengen aan een spermacentrum zodat ze een kind kan opvoeden met de zombiepop.

Lees ook een ander bizar verhaal: Bodybuilder ‘trouwt’ met sekspop na ‘liefdesrelatie’ van 18 maanden (VIDEO)

Foto: Facebook Felicity Kadlec