fbpx

Bisschop zegt ‘sorry’ voor Ariana Grande-incident

Bisschop Charles H. Ellis III heeft excuses aangeboden voor de manier waarop hij zangeres Ariana Grande aanraakte tijdens de herdenkingsceremonie op de uitvaart van Aretha Franklin. Hij zei ook sorry omdat hij een grap over haar naam had gemaakt.

 

De geestelijke zei dat hij bij het horen van de naam van de superster dacht dat het om “een nieuw item op het menu van Taco Bell” ging. Taco Bell is een Texaans-Mexicaanse fast food-keten.

De meeste ophef ontstond echter naar aanleiding van wat leken op seksueel getinte aanrakingen: de pastor leek de borst van Grande te liefkozen op beelden die van de plechtigheid verschenen.

BEKIJK OOK
Waterschapsverkiezingen met oog op ontwikkeling rijstpolders

De verontwaardiging over de handtastelijkheden was zo groot, dat de aanvankelijke ontstemdheid over de outfit van La Grande nagenoeg volledig verstomde.

De zangeres trad aan in een kort, mouwloos, diep uitgesneden zwart jurkje, dat werd neergesabeld als “respectloos”.

Bisschop Ellis verontschuldigde zich later op de begraafplaats waar Franklin op vrijdagavond werd begraven: “Het zou nooit mijn bedoeling zijn om de borst van een vrouw aan te raken.

Ik weet het niet, ik veronderstel dat ik mijn arm om haar heen sloeg. Misschien ben ik te ver gegaan, misschien was ik te vriendelijk of familiair maar nogmaals, mijn verontschuldigingen.”

Foto: YouTube