fbpx
Bijna half miljoen euro en 235 kilo coke onderschept en in beslag genomen

GFC NIEUWS- De politie heeft vrijdag vier mannen aangehouden die verdacht worden van de handel in verdovende middelen en witwassen van geld. In en bij een loods is 235 kilo cocaïne en een geldbedrag van bijna een half miljoen euro gevonden.

In een bijbehorende woning nog eens een bedrag van 100.000 euro in contanten. De verdachten zijn inmiddels door de rechter-commissaris in bewaring gesteld, meldt de Nederlandse politie.

Bij de controle van een bestelbus in de buurt van Vinkeveen (NL) ontdekten medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid een verborgen ruimte die leeg was, maar er werden sporen van vermoedelijk cocaïne aangetroffen.

Verder onderzoek leidde de agenten naar een loods aan de Herenweg in Vinkeveen. Bij doorzoeking trof de politie in verborgen ruimtes in totaal 235 kilo cocaïne aan.

In en bij de loods waren ook een aantal auto’s aanwezig en in één van deze auto’s lagen enkele zakken met bankbiljetten. Bij elkaar bijna een half miljoen euro. Drie auto’s waren voorzien van verborgen ruimtes.

Al het geld, de cocaïne en de auto’s zijn in beslag genomen.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…