fbpx

Bijgelovige bejaarde die vaak over slang droomt wordt ernstig misbruikt

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 72- jarige man betaalt een hoge prijs voor zijn bijgelovigheid.

De bejaarde die woont in het Surinaamse district Wanica heeft volgens informatie die zijn zoon aan GFC Nieuws heeft verstrekt sinds begin dit jaar regelmatig gedroomd dat hij werd aangevallen door een slang.

De weduwnaar leeft in de veronderstelling dat de dromen een duidelijk signaal zijn geweest dat hem op korte termijn iets zeer ernstigs zal overkomen, maar besprak zijn angst niet met zijn kinderen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Deze maand kwamen zijn zoons erachter dat de bijgelovige een groot deel van zijn spaargeld heeft uitgegeven aan speciale hocus pocus sessies bij een geestenbezweerder in zijn woonomgeving.

De “toverpriester”, die hij zelf heeft benaderd voor hulp, heeft hem beloofd het noodlot te kunnen afwenden.

BEKIJK OOK
Sandra (13) raakt zwanger en slaat de hand aan zichzelf na misbruik door 3 politieagenten

De zaak kwam aan het licht toen een van zijn kinderen eerder deze maand aan hem vroeg hoeveel euro’s spaargeld hij nog over heeft.

De grijsaard had enkele jaren geleden een stuk grond verkocht en ontving daarvoor een aanzienlijk bedrag in buitenlandse valuta.

Het vermoeden bestaat dat de medicijnman intussen al minstens 3600 euro heeft ontvangen voor zijn zogenaamde “behandelingen”.

De oude is niet op andere gedachten te krijgen en gaat nog steeds naar de “priester”.

Hij beweert dat hij nog gezond en wel in leven is. Het zijn volgens hem de hocus pocus sessies die hiervoor gezorgd hebben. Hij piekert er niet over te stoppen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER