fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Bij particuliere kindertehuizen in Engeland: duizenden vermiste kinderen, verkrachting en drugsgebruik

GFC NIEUWS- Seksueel misbruik van kinderen, kinderverkrachting en drugsgebruik onder kinderen komen op grote schaal voor in Engeland.
Vooral kinderen die wonen in particuliere kindertehuizen zijn slachtoffer van seksueel misbruik en verkrachting. Ook blijken duizenden kinderen uit deze tehuizen op mysterieuze wijze te ‘verdwijnen’, schrijft Mirror. Het afgelopen jaar werden 37.070 gevallen van vermissing gerapporteerd.
Terwijl de particuliere instellingen door de overheid worden ondersteund en grof geld verdienen, blijkt dat duizenden kinderen, ongeveer 16.500, een groot risico lopen om seksueel geëxploiteerd te worden. Het betreft het grootste onderzoek naar seksueel misbruik van kinderen dat ooit in Engeland is verricht.
De Engelse Kindercommissaris zei dat het rapport iedereen wakker zou moeten schudden. “Ieder van ons is het alle slachtoffers schuldig om op te letten, te luisteren en in actie te komen om een eind te maken aan de seksuele exploitatie van kinderen”, zei ze.
Het rapport volgt op een reeks verhalen over bendes die minderjarige meisjes in de val lokken door hen zogenaamd het hof te maken.

OOK INTERESSANT
Shaq.Sr speciale gast bij sportdag kinderen met beperking