fbpx
Bij particuliere kindertehuizen in Engeland: duizenden vermiste kinderen, verkrachting en drugsgebruik

GFC NIEUWS- Seksueel misbruik van kinderen, kinderverkrachting en drugsgebruik onder kinderen komen op grote schaal voor in Engeland.

Vooral kinderen die wonen in particuliere kindertehuizen zijn slachtoffer van seksueel misbruik en verkrachting. Ook blijken duizenden kinderen uit deze tehuizen op mysterieuze wijze te ‘verdwijnen’, schrijft Mirror. Het afgelopen jaar werden 37.070 gevallen van vermissing gerapporteerd.

Terwijl de particuliere instellingen door de overheid worden ondersteund en grof geld verdienen, blijkt dat duizenden kinderen, ongeveer 16.500, een groot risico lopen om seksueel geëxploiteerd te worden. Het betreft het grootste onderzoek naar seksueel misbruik van kinderen dat ooit in Engeland is verricht.

De Engelse Kindercommissaris zei dat het rapport iedereen wakker zou moeten schudden. “Ieder van ons is het alle slachtoffers schuldig om op te letten, te luisteren en in actie te komen om een eind te maken aan de seksuele exploitatie van kinderen”, zei ze.

Het rapport volgt op een reeks verhalen over bendes die minderjarige meisjes in de val lokken door hen zogenaamd het hof te maken.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.