fbpx
‘Bigi Bravo’ Brunswijk lijsttrekker AC Marowijne

‘Bigi Bravo’ Ronnie Brunswijk, voorzitter van Abop, tevens leider van de Alternatieve Combinatie(AC) zal de DNA-kandidatenlijst van de combinatie in het district Marowijne trekken.

In 2005 werd Brunswijk voor het eerst gekozen als DNA-lid van A Combinatie/Abop.

In 2010 was hij ook lijsttrekker in het district. De Abop behaalde twee zetels in AC-verband. Brunswijk en Marinus Bee werden gekozen. De 3e zetel in het district ging naar de NDP. Rames Karjoeramari kwam toen binnen.

Marinus Bee is weer gekandideerd. Hij staat op nummer twee van de lijst.

Kajoeramari, die onlangs overstapte naar de Abop, is gekandideerd op nummer 3.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.