fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Bigi Boy bedankt Suriname voor overweldigende ontvangst

GFC NIEUWS- UFC-zwaargewicht vechter Jairzinho Rozenstruik bedankt Suriname hartelijk voor de ontvangst dinsdagochtend op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

“Het was zeer overweldigend en heeft mij goed gedaan om de liefde en ondersteuning op dergelijke wijze te ervaren. Om te zien dat zoveel fans en vrienden hun tijd en slaap opgeofferd hebben om mij te verwelkomen heeft mij absoluut goed gedaan”, zegt Jairzinho.

Er had zich een massa fans, vrienden en familie verzameld op de JAPI-luchthaven. Ondanks een verlate vlucht hebben zij gewacht om hun held op gepaste wijze binnen te halen.

De organisatie van dit evenement lag in handen van het Ministerie van Sport en Jeugdzaken, het Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme en Te met ondersteuning van het Ministerie van Defensie en NV Luchthavenbeheer.

OOK INTERESSANT
Vernieuwde UNASUR zal collectief moeten werken aan ontwikkeling regio

Er waren bussen ingezet en velen waren zelfs met eigen vervoer naar de luchthaven getogen. Bigi Boy werd welkom geheten door minister Lalini Gopal van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken, met wie hij samen met familie nog wat tijd doorbracht in de VIP launch.

Het uitzinnige publiek was verheugd Bigi Boy eindelijk te zien en na optredens van onder andere de brass bands verplaatste de “Caravan” zich richting Paramaribo.

Bigi Boy nodigt zijn fans uit voor de Meet & Greet party op 13 december op het pool-terras van Ramada Rooftop van 20:00 tot 00:00 uur.