fbpx

Bigi Boi na gewonnen gevecht: ”Sranan dis na gi yu”

Jairzinho ”Bigi Boi” Rozenstruik heeft zijn 8ste MMA gevecht wederom in winst omgezet.

Nadat de referee het startsein gaf voor het gevecht wist de Surinaamse vechter binnen 9 tellen, zijn tegenstander Allen ”Pretty Boy” Crowder naar de grond te werken.

Crowder ging onbesuisd de actie aan tegen Rozenstruik die een opening zag tussen de armen van zijn tegenstander en hem met een slag knock-out sloeg.

Surinaamse fans die zaten te wachten op het gevecht wisten niet wat ze zagen. Terwijl velen nog niet eens een goede houding hadden aangenomen om het duel te volgen op de televisie, floot de arbiter voor het einde.

BEKIJK OOK
14-jarig meisje niet ontvoerd, scene in elkaar gezet

Het duel werd afgewerkt in de Bon Secours Wellness Arena in Greenville, South Carolina. Bigi Boy droeg de overwinning op aan ons land door in een reactie te zeggen ”Sranan dis na gi yu”.

De kleine groep Surinamers en supporters, waaronder Tyrone Spong en Renzo Tjon A Joe waren dolblij toen de tegenstander met een snelle knock-out werd uitgeschakeld.

Rozenstruik heeft met deze overwinning een record gevestigd, te weten de tweede snelste knock-out in de geschiedenis van de Ultimate Fighting Championship (UFC) heavy weight.