fbpx
Bidden, bidden, bidden en nog eens bidden! Wij hebben God nu meer dan ooit hard nodig!

INGEZONDEN- Soms ben je in het leven zo radeloos dat je geen uitweg meer ziet. Dat je bij jezelf denkt, het gaat niet meer lukken! Ik red het niet meer! Ik weet zeker dat een heleboel mensen in ons geliefd Suriname deze gevoelens hebben.

De hardwerkende moeders en vaders die elke keer nee moeten zeggen aan hun kinderen als ze iets eenvoudig vragen. Je zegt steeds nee, maar je zou zo graag ja willen zeggen. Maar helaas kun je niet anders want de rekeningen gaan altijd voor. En zelfs die kunnen soms niet op tijd betaald worden. 

Het geld om dan ja tegen je kind te kunnen zeggen, heb je helaas niet. Maar kunnen die onschuldige kinderen van ons er wat aan doen dat volwassen er een grote puinhoop van hebben gemaakt? Hebben zij in hun prille leven dan zo af en toe geen recht op iets leuk? En dat kan je als ouder toch wel een beetje  soms heel erg verdrietig maken.

Bovenop de vreselijk verhoogde prijzen waarmee wij dagelijks geconfronteerd raken, die ons zo moedeloos maken, krijgen wij nu ook de angst om ziek te worden door corona. Hadden wij het al niet zwaar genoeg met de verhoogde wisselkoersen en prijzen in de winkels?

Wat kunnen wij al burgers eraan doen? Helaas nu niet veel. Hoewel….. Er is altijd nog God. God kan ons beschermen tegen de ellende, pijn en verdriet dat het virus ons wil brengen.

Laten wij met z’n allen veel bidden en vragen aan God om ons allen tegen alle negatieve krachten te beschermen. Immers, wij hebben het zonder het virus al zwaar genoeg! Wij hebben God nu meer dan ooit heel hard nodig!

Drs. J. Kerto

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…