fbpx

Bidden, bidden, bidden en nog eens bidden! Wij hebben God nu meer dan ooit hard nodig!

INGEZONDEN- Soms ben je in het leven zo radeloos dat je geen uitweg meer ziet. Dat je bij jezelf denkt, het gaat niet meer lukken! Ik red het niet meer! Ik weet zeker dat een heleboel mensen in ons geliefd Suriname deze gevoelens hebben.

De hardwerkende moeders en vaders die elke keer nee moeten zeggen aan hun kinderen als ze iets eenvoudig vragen. Je zegt steeds nee, maar je zou zo graag ja willen zeggen. Maar helaas kun je niet anders want de rekeningen gaan altijd voor. En zelfs die kunnen soms niet op tijd betaald worden. 

Het geld om dan ja tegen je kind te kunnen zeggen, heb je helaas niet. Maar kunnen die onschuldige kinderen van ons er wat aan doen dat volwassen er een grote puinhoop van hebben gemaakt? Hebben zij in hun prille leven dan zo af en toe geen recht op iets leuk? En dat kan je als ouder toch wel een beetje  soms heel erg verdrietig maken.

OOK INTERESSANT
‘Ontslagwet 2018’ wordt geëvalueerd

Bovenop de vreselijk verhoogde prijzen waarmee wij dagelijks geconfronteerd raken, die ons zo moedeloos maken, krijgen wij nu ook de angst om ziek te worden door corona. Hadden wij het al niet zwaar genoeg met de verhoogde wisselkoersen en prijzen in de winkels?

Wat kunnen wij al burgers eraan doen? Helaas nu niet veel. Hoewel….. Er is altijd nog God. God kan ons beschermen tegen de ellende, pijn en verdriet dat het virus ons wil brengen.

Laten wij met z’n allen veel bidden en vragen aan God om ons allen tegen alle negatieve krachten te beschermen. Immers, wij hebben het zonder het virus al zwaar genoeg! Wij hebben God nu meer dan ooit heel hard nodig!

Drs. J. Kerto