fbpx

Bewoners Recolaan en omgeving blijven last ondervinden van bouw Kolossaal pand Assuria

Bewoners van de Recolaan en omgeving zijn kwaad over de aanhouding van het hoger beroep in de zaak tegen de bouw van een kolossaal gebouw van verzekeringsmaatschappij Assuria. “De maat is nu echt vol, als Assuria denkt dat zij over de ruggen van bewoners van de Recolaan en van Huize Ashiana hun megapand kunnen opzetten zonder kleerscheuren”.

In 2017 maakte Assuria in de zandweg naast het hoofdkantoor van het hoofdkantoor van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, precies achter Huize Ashiana, een aanvang met de bouw van een 10 verdiepingen gebouw. Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie heeft daarvoor een vergunning verstrekt.

“Van zondag tot zondag wordt er gewerkt tot laat in de avond en ook vanavond tot half 11 is er gelast met een hele grote draaiende generator die zoveel kabaal maakt. Komen de mannen doodleuk zeggen, als je ze aanspreekt, dat ze een deadline hebben. Hun deadline mag onze death life worden. Wel mooi niet. De politie is ingeschakeld nu en we beginnen van vooraf aan. Onderzoek starten naar de dubieuze rechterlijke uitspraak en het aanhouden van het Hoger beroep. De schade die reeds is opgetreden aan woningen moet nog vergoed worden. Het moet ophouden in Suriname met klasse justitie. Genoeg bewijsmateriaal op de camera vastgelegd. Niemand kan liegen”, schrijft een geïrriteerde buurtbewoner op social media.(GFC)

BEKIJK OOK
President Santokhi bijt spits af bij ‘STVS WK-launch’