fbpx
Facebook Pagelike Widget

Bewoners India in zelfisolatie in bomen, vanwege gebrek aan ruimte

GFC NIEUWS- Dorpelingen in India doen aan zelfisolatie in bomen, omdat ze onvoldoende ruimte hebben in hun woning.

Zeven personen die recent terugkeerden naar hun dorp Purulia in het westen van Bengal hebben zich voor 14 dagen in bomen teruggetrokken.

De groep heeft platformen gemaakt en hun bedden geplaatst op de takken van de bomen, omdat zij willen dat hun familieleden en buren gezond blijven.

Zij zullen in de bomen blijven gedurende de quarantaineperiode.

De premier van India, Narendra Modi, heeft 1.3 miljoen personen gevraagd om thuis te blijven voor drie weken gedurende de grootste lockdown, in een poging de verspreiding van het coronavirus te terug te dringen.

India heeft 979 geregistreerde positieve gevallen en 25 doden.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…