fbpx
Bevordering 10 inspecteurs tot hoofdinspecteurs

GFC NIEUWS- Bij het Korps Politie Suriname (KPS) zullen morgen 10 inspecteurs van politie eerste klasse naar hun naast hogere rang worden bevorderd.

De groep telt 9 mannen en 1 vrouw. De inspecteurs zijn voor morgen omstreeks 10.00 uur opgeroepen in de conference room aan de Duisburglaan.

Het gaat in deze om de inspecteurs Krishnakoemar Binda, waarnemend hoofd Vreemdelingendienst, Marcel Blackson tewerk gesteld op kabinet Speciale Diensten, Karrel Cederboom, uitgeleend aan Openbare Groen, Ricardo Huisraad, ressortcommandant van Lelydrop, Premkoemar Isrie, hoofd Recherche Midden, Ruben Kensen, Gewestelijke Politiecommandant van Brokopondo, Dennis Kolf, Gewestelijke Politiecommandant van Saramacca, Eddy Oemar, hoofd van afdeling Fraude, Patrick Tjin Liep Shie, hoofd Drugsbestrijding en de enige vrouwelijke inspecteur in deze groep, Letitia Verwey. Zij is thans ressortcommandant van De Nieuwe Grond.

De bevordering tot hoofdinspecteur is een mijlpaal voor deze groep. Deze inspecteurs zijn tientallen jaren verbonden aan de politieorganisatie. De groep heeft heel lang gehunkerd naar dit moment.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.