Regering: bevoegde instanties zullen optreden tegen ordeverstoorders

GFC NIEUWSREDACTIE- De regering van Suriname zal nimmer toelaten dat de rust en orde in de samenleving verstoord worden.

“De wereld worstelt nog met de spreiding van het Coronavirus, zo ook Suriname. De regering wijst erop dat de aangekondigde Covid-19-maatregelen serieus in acht worden genomen.”

Dat meldt de regering via de Communicatiedienst Suriname naar aanleiding van de aangekondigde protestactie vandaag in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo.

Zondagavond deed Ricardo Bhola, districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, een beroep op de samenleving om af te zien van protestacties.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Moeder geschokt na overlijden 36- jarige volledig gevaccineerde zoon aan COVID-19

“Als land staan wij op een zorgzaam punt. De nieuwe Covid-19-varianten hebben hun intrede al gedaan en de situatie kan snel escaleren. Wij mogen in het belang van ons land de volksgezondheid nimmer schaden.

“Het is onverstandig om nu in grote groepen bijeen te komen. Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van elke burger van ons land staat op dit moment centraal.

“Als districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost doe ik een dringend beroep op elke Surinamer om af te zien van het protesteren in de stad. Laten wij daarentegen ons inzetten om gezamenlijk de crisis te overbruggen.

“Laten wij meer dan ooit elkaar helpen. Laten wij gebruik maken van de moderne technologie en in harmonie en dialoog richting een betere toekomst voor ons geliefd Suriname gaan. Laten wij vooral blijven bidden en gezamenlijk Mama Sranan weer opbouwen,” aldus Bhola.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten