fbpx
Beveiligingsambtenaar BBS mishandelt controleur

GFC NIEUWS- De beveiligingsambtenaar Shamkoemat H. van de Bijstand en Beveiligingsdienst Suriname (BBS) is op 8 mei aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van een ambtenaar in de rechtmatige uitoefening van zijn taak.

Shamkoemat heeft namelijk zijn superieur mishandeld toen die hem aansprak over een ernstige tekortkoming.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Shamkoemat zijn dienst draaide terwijl hij niet voldeed aan de kledingvoorschriften. Hij was onder andere gekleed in een kniebroek. Bij controle werd Shamkoemat ernstig aangesproken door zijn controleur en superieur. De controleur was een beveiligingsinspecteur 2e klasse.

De reprimande van de controleur viel niet in goede aarde bij Shamkoemat. Hij werd boos en bracht de controleur enkele rake klappen toe.

De controleur deed aangifte waarna Shamkoemat werd aangehouden en in verzekering is gesteld voor mishandeling.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…