fbpx

Betaling rij- en voertuigenbelasting ook mogelijk bij kassa’s EBS

De Energiebedrijven Suriname (EBS) is onlangs met het ministerie van Financiën overeengekomen dat zij met ingang van maandag 3 december ook via haar loketten de ontvangsten van de gelden bestemd voor rij- en voertuigenbelasting zal doen.

Vanaf maandag zijn burgers bij de incassokantoren: Latour, Zorg en Hoop, Saramaccastraat, Munder, EBS Nickerie en het EBS-hoofdkantoor terecht om aan hun betalingsverplichting te voldoen.

Ook aan de werknemers van de EBS wordt de gelegenheid geboden om via de EBS kassa’s aan hun betalingsverplichting te voldoen. Aan hen is de mogelijkheid geboden om contant of via inhouding door het Pensioenfonds van de EBS de rij-voertuigenbelasting te voldoen.

OOK INTERESSANT
Surinaamse president benadert Haïtiaanse gemeenschap

Vanochtend was algemeen directeur Rabindre Parmessar een van de eerste EBS’ers die bij de kassa op het hoofdkantoor aan de Noorderkerkstraat zijn betaling verrichtte.

Belanghebbenden dienen het nummerbewijs, kentekennummer van desbetreffend rij- of voertuig en de ID-kaart te overleggen en worden vervolgens in de gelegenheid gesteld om via contante betaling of betaling via het POS systeem aan hun belastingverplichting te voldoen. De sticker en het betaalbewijs worden op locatie afgegeven.(GFC)