fbpx

Betaling Rij-en voertuigenbelasting komt ook in Para op gang

Districtscommissaris Armand Jurel heeft onlangs het goede voorbeeld gegeven, door te voldoen aan zijn betalingsverlichting voor de Rij-en voertuigenbelasting. In het Multifunctioneel Centrum op het terrein van het commissariaat is er vanaf 21 november mogelijkheid tot het innen van deze belasting.

Medewerkers van de Belastingdienst en de afdeling Districtsfinanciën en Planning (DFP) van het commissariaat verlenen deze service elke werkdag. Dit gebeurt middels een POS-apparaat of een stortingsbewijs van de Volks Credietbank.

De vereiste documenten bij betaling zijn: het nummerbewijs van het desbetreffend voertuig en identiteitsnummer van de aangever (degene die feitelijk betaalt), dus de eigenaar of de houder op wiens naam het nummerbewijs van het rij-en voertuig staat.

OOK INTERESSANT
Bestuursdienst en politie: Waarom verwijderen jullie eerlijke hosselaars langs de straten?

De betaler ontvangt dan een sticker en kwitantie als bewijs van betaling. Bewoners van Para zijn op het commissariaat terecht om te voldoen aan de rij-en voertuigen belastingverplichting. De gelegenheid daartoe bestaat tot eind februari 2019.(GFC)