fbpx
Betaling elektriciteitsrekening VCB Onverwacht tijdelijk niet mogelijk

GFC NIEUWS- De Energiebedrijven Suriname ( EBS) meldt dat de kassadienstverlening welke via de VCB wordt uitgevoerd op de locatie Onverwacht, gezien de situatie met betrekking tot het COVID-19 virus, tot nader order niet mogelijk is.

Als preventieve maatregel is ook het EBS incassokantoor Zorg en Hoop op de zaterdag voorlopig gesloten. Het bedrijf vraagt aan haar klanten om gebruik te maken van de andere EBS betaallocaties.

Tevens wordt aan EBS klanten gevraagd om zoveel mogelijk gebruik te maken van zelfservicekanalen om de meterstand door te geven en openstaande rekeningen op te vragen en om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden.

In dit kader is de dienstverlening in de front office ook aangepast wat inhoudt dat de klant gevraagd wordt gebruik te maken van e-mail en de drop box voor het indienen van stukken in plaats van persoonlijk contact met een EBS-baliemedewerker.

Verder is besloten om klanten van wie de betaalperiode aanbreekt (groep 4, aansluitnummers beginnende met K, L, O, DC) de gelegenheid te geven om tot uiterlijk 22 april met kwijtschelding van incassokosten de betaling te doen, zodat de aanloop naar de kassa’s rond deze periode wordt verminderd.

Meer nieuws

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.