fbpx
Bestuursambtenaren commissariaat Boven-Suriname opgespeld door dc Jeroe

GFC NIEUWS- Twintig personen van het commissariaat Sipaliwini bestuursressort Boven-Suriname hebben distinctieven opgespeld gekregen door districtscommissaris (dc) Humphry Jeroe te Pokigron.

Daarnaast hebben ook enkele ambtenaren die pas in dienst zijn getreden, hun beschikking in ontvangst mogen nemen.

Volgens de dc heeft de bevordering voor sommigen heel lang op zich laten wachten. “Geen mens is tevreden, we kunnen altijd betere prestaties leveren, maar met deze motivatie heb ik geloof dat het werk beter uitgevoerd zal worden”, aldus de dc.

Volgens Melitia Eduards, hoofd Personeelszaken, is er voor het commissariaat te Pokigron gekozen omdat het de eerste keer is, sedert het aantreden van de burgervader, dat er ambtenaren opgespeld zijn geworden. In dit kader is gemeend er een feestelijke tint aan te geven.

Zowel dc Jeroe als Eduards geven aan dat er sprake is van onderbezetting, aangezien het bestuursressort Boven-Suriname vrij uitgestrekt is. De dc gaf verder ook te kennen dat er veel uitdagingen zijn waarmee zowel hij als zijn team te kampen hebben.

Er wordt momenteel gewerkt aan het uitbreiden van het boten bestand. De burgervader heeft in de afgelopen maand een boot in bruikleen mogen ontvangen en geeft aan reikhalzend uit te kijken naar de volgende.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster

GFC NIEUWS- DNA-lid en gewezen vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, heeft bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan wegens smaad en…