Bericht van woedende Surinaamse vrouw over 'corona Bakra' die bij AZ is weggestuurd gaat viraal (audio)

GFC NIEUWS- “Geloof me schatjes, er gaan meer gevallen komen. Want een ‘Bakra’ heeft zich in het weekend aangemeld op de SEH en een van die “slimme” artsen van daar heeft die ‘Bakra’ gewoon verneveld. Die ‘Bakra’ is gewoon naar huis gestuurd en is de volgende dag weer gegaan naar SEH want hij had ademhalingsklachten”.

“Maar ze hebben niets met die ‘Bakra’ gedaan. Dus die ‘Bakra’ is toen weer naar huis gestuurd. Hij heeft Suriname wel verlaten, maar nu is hij op de IC in Nederland en corona- positief”, zegt een Surinaamse vrouw op woedende toon in een boodschap die momenteel viraal gaat via Whatsapp.

De vrouw die kennelijk in de gezondheidszorg werkt en deze week ook vaker op de afdeling SEH is geweest, is woedend over de volgens haar verkeerde aanpak van de Surinaamse artsen. Met heftige Surinaamse krachttermen laat ze haar ongenoegen blijken over de, volgens haar, lakse wijze waarop de onschuldige en zieke ‘Bakra’ is behandeld.

Ze beweert ook dat een ander verdacht geval deze week, een vrouw met klachten, door het BOG naar huis is gestuurd. “Het BOG stuurt de vrouw maar lekkertjes naar huis. Er is ook een andere binnengebracht bij SEH, maar die is met loeiende sirene vervoerd naar het RKZ”, aldus de vrouw.

Het is nog onduidelijk wie de vrouw is en of ze de waarheid spreekt.

DRINGEND ADVIES VAN INTERNATIONALE EXPERTS: BLIJF INDIEN MOGELIJK GEWOON THUIS! INDIEN HET NIET ANDERS KAN, PROBEER STEEDS MINSTENS 2 METER AFSTAND VAN ANDEREN TE BEWAREN! DESINFECTEER OF WAS UW HANDEN ZEER REGELMATIG!

Klik ook op deze link >>> https://www.gfcnieuws.com/om-een-vreselijke-ramp-te-voorkomen-is-thuis-blijven-de-beste-optie/

Overige berichten