fbpx

BEP traint leden Sunny Point in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

De voorzitter van de Partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP), Ronnie Asabina, heeft in het weekend certificaten uitgereikt aan 28 personen in Sunny Point die hebben deelgenomen aan de training persoonlijke leiderschap en politieke aspecten.

Het doel van de training is om leden politiek te onderleggen, het ontstaan en de geschiedenis van de BEP alsook uit te rusten met de nodige vaardigheden en kennis ten einde het werk goed te kunnen doen.

De participanten zijn onder andere getraind in de ideologie van BEP, geschiedenis van de BEP, timemanagement, vergader- en presentatietechnieken, protocol.
In zijn speech verwelkomde en feliciteerde voorzitter Asabina de participanten en nieuwe bakken leden van de partij met deze stap.

BEKIJK OOK  Regering richt noodfonds op voor getroffen gebieden binnenland

Verder drukte hij hen op het hart dat zij met de opgedane kennis onbevreesd en dus zelfverzekerd medeburgers kunnen informeren over en interesseren voor de partijidealen en programmapunten.

De partij maakt zich nog steeds sterk voor duurzame armoedebestrijding en eerlijke verdeling van de ontwikkeling en rijkdommen van het land.

Verder waren tijdens deze bijeenkomst ook partijsecretaris Paul Misdjan, Marlon Cairo (beiden hoofdbestuursleden namens Wanica) en de coördinatoren Clifton Kasno en Fred Francis aanwezig.

In de komende tijd zullen de nu reeds geregistreerde personen in de andere ressorten in Wanica worden getraind.(GFC)