fbpx

BEP installeert kern ‘Tap Pasie’ met meer dan 50 leden

GFC NIEUWS- De partij voor Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP) heeft zondag onder leiding van ondervoorzitter Andy Aboikoni een kern van 53 leden te Tap Pasie km 57 (Weg naar Atjoni) geïnstalleerd.

Volgens secretaris Paul Misdjan is er met de installatie van deze sterke kern aangetoond dat de BEP sterker uit de bus zal komen na 25 mei 2020.

Hierdoor zal de partij meer regeer verantwoordelijkheid dragen en kan het beleid dan beter helpen beïnvloeden.

De verschillende sprekers hebben de nieuwe partijleden, de verworvenheden en idealen van de partij voorgehouden, waaronder oprechtheid, eerlijkheid en standvastigheid.

Kernvoorzitter Ruben Banai gaf in zijn toespraak aan dat op basis van wat de BEP in het verleden heeft gedaan voor het achterland, de partij aangetoond heeft de problemen te kunnen oplossen.

BEKIJK OOK
SUWAMA produceert milieuvriendelijke boodschappentassen

Hij roept daarom anderen op om de partij te ondersteunen om samen te werken aan de ontwikkeling van hun dorpsgemeenschappen.

“We doen niet mee aan sociale mediaoorlog en leugens. We zeggen wat de BEP gedaan heeft in het verleden, waarmee we nu bezig zijn en waar we naartoe gaan.”

“Ga maar na wie de ontwikkelingscentra Atjoni, Snesikondre, Stoelmanseiland en Apoera gebouwd heeft, wie de gezondheidszorg in het binnenland verbeterd heeft, wie gezorgd heeft voor asfaltering van de weg naar Atjoni, Afobaka en Albina, het bouwen van de aanmeersteigers en Krutu Oso’s, het uitroeien van malaria in het binnenland”, somt Aboikoni op kort voor het installeren van de kern.