fbpx
Facebook Pagelike Widget

BEP gaat voor 8 zetels

Binnen V7 kan de BEP in aanmerking komen voor alle drie voorhoede posities, te weten het: presidentschap, vicepresidentschap of de voorzitter van De Nationale Assemblee. Maar dat kan alleen als de BEP zetels haalt, dus stem massaal op BEP’, aldus voorzitter Celsius waterberg.

Geen enkele partij kan een andere partij het presidentschap schenken maar het volk bepaalt, meent hij.

De partij van Waterberg is goed voor 8 zetels in V7- verband bij maximale verkiezingswinst. De BEP gelooft in haar eigen mensen en heeft genoeg kader in huis om elke politieke functie met succes in te vullen.

Raciale politiekvoering

De partij van Broederschap en Eenheid in de politiek is niet te spreken over de raciale politiekvoering van een belangrijk deel haar politieke tegenstanders. Het electoraat wordt op een racistische, misleidende en dus oneigenlijke manier opgejut om niet op de geel groene partij te stemmen, zegt Waterberg.

Geen koopwaar

‘Stemmen voor de BEP betekent de partij in de positie brengen om de gestelde doelen te realiseren, omdat deze partij heeft getoond daadkrachtig, standvastig, betrouwbaar en integer te zijn. De BEP is geen koopwaar en pleegt dus nooit verraad met het gegeven mandaat. Stemmen op BEP is stemmen voor je eigen ontwikkeling’.

Verkiezingscampagne

De partij is reeds geruime tijd gestart met haar verkiezingscampagne. Als onderdeel hiervan worden verschillende wijken en regio’s bezocht. Onder meer wordt middels huis -aan -huismobilisatie de goede voornemens van de partij gepropageerd.

Afgelopen weekend was het de beurt aan Winti Wai en Sophiaslust. “Wij ervaren een goede sfeer op het veld en het vertrouwen in de BEP groeit verder”, geeft Waterberg aan.

Toegang onderwijs

De BEP gelooft heilig erin dat verplicht, toegankelijk, kwalitatief en gelijkwaardig onderwijs voor eenieder een belangrijk middel is in de strijd voor de verbetering van de kwaliteit van het leven van burgers. Hiertoe wordt gerefereerd naar een UNESCO rapport dat vorig jaar is uitgebracht.

In voornoemd rapport wordt onomwonden aangetoond dat toegang tot onderwijs de macht heeft om levens te veranderen, door te wijzen op de gunstige effecten van onderwijs op o.m.: individuele- en nationale inkomens, daling van kinder- en moedersterfte, stimulering van vrouwenemancipatie en op het voorkomen en reduceren van ongewenste tienerzwangerschap en -moeders.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.