fbpx

BEP biedt excuses aan de gemeenschap

GFC NIEUWS- “Het is een deel van onze verantwoordelijkheid om als vertegenwoordiger van De Nationale Assemblee ook een voorbeeld te zijn voor de burger. Eerlijkheid dwingt ons te erkennen dat, dat niet altijd gemakkelijk is”, zegt de politieke partij BEP in een verklaring.
Met deze verklaring wenst de partij zijn hartgrondige spijt te betuigen aan de achterban, De Nationale Assemblee en de totale gemeenschap voor de fout die is begaan op 19 december. Op genoemde datum heeft BEP-lid Remy Kanape deelgenomen aan het verkeer, onder invloed van alcohol.
Onderweg naar huis heeft hij de controle over het stuur verloren met als gevolg dat een stilstaand voertuig van achteren is aangereden. “Met deze verklaring bieden wij onze excuses aan, de politie voor het berispelijk gedrag tegenover de agenten in de rechtmatige uitoefening van hun werk. Wij hebben spijt van deze onverantwoordelijke handeling en bieden wij publiekelijk onze excuses aan, zowel de eigenares van de auto die is aangereden alsook aan de gemeenschap. Wij ondersteunen nog altijd de inspanningen van de autoriteiten ter verhoging van de verkeersveiligheid en zal waar nodig onze bijdrage leveren,” aldus de BEP.

BEKIJK OOK
Wat er gaande is in Suriname is schrikbarend en volksvijandig