fbpx
Bekende VHP-jongeren naar de NDP

Enkele prominente leden van de VHP zijn vrijdag officieel toegetreden tot de Nationale Democratische Partij (NDP).

Reza Kalloe, ex-ondervoorzitter van de Jongerenraad, Ranjeet Kanhai, ook ex-ondervoorzitter van de Jongerenraad tevens gewezen lid mediacommissie en voormalig lid van de Agrarische raad en Dinesh Paragh, gewezen lid Jongerenraad en ondervoorzitter van het Jeugdparlement, hebben hun lidmaatschapskaart in ontvangst genomen.

Al deze jongeren die zich bijzonder hebben ingezet voor de VHP, verlaten de partij uit ontevredenheid over de leiding en wensen hun krachten te geven aan de paarse partij.

NDP-topper Rabin Parmessar heeft een bijzondere bijdrage geleverd aan het binnenhalen van deze jongeren en gaf ze persoonlijk hun lidmaatschapskaarten.

In een verklaring zegt de VHP dat het een jaar voor de verkiezingen is en is het dus een komen en gaan van leden. Dit is verwachtbaar en begrijpelijk. “De VHP is een zeer democratische partij, waar vrijheid om te kiezen en zich te uiten heel hoog geacht wordt.

De VHP respecteert de keuze van mensen. Er zijn enkelen die vertrekken, wat niet opweegt tegen de honderden die zich aansluiten bij de VHP om Suriname te helpen uit de crisis te raken.

De leden die zich aansluiten bij de oranje partij zijn van harte welkom. Degenen die de partij verlaten, dat wordt betreurd. De partij heeft er begrip voor dat in een uitzichtloze situatie van het land, personen c.q. jongeren eerder gelokt kunnen worden met materiële zaken.

Desondanks roept de VHP op om waakzaam te blijven dat er geen devaluatie van burgers plaatsvindt, middels omkoperij met staatsgelden.

De Orange Movement is een beweging die Surinamers bundelt om eensgezind het land Suriname te redden, het onrecht te bestrijden en goed bestuur af te dwingen”.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…