fbpx
Bekende taxichauffeur en touroperator Midnight Cowboy uit Suriname is niet meer

GFC NIEUWS- De legendarische taxichauffeur Stanley Rozenblad, beter bekend als Midnight Cowboy is niet meer.

Rozenblad overleed gisteren na een kort ziekbed.

Stanley ‘Midnight Cowboy’ Rozenblad was gezichtsbepalend voor de Surinaamse gastvrijheid als opvallende taxichauffeur die hotel Torarica in Paramaribo als vaste standplaats had. Geen toerist kon de man met zijn ‘grote klassiekers’ missen bij een bezoek aan Suriname, met name aan Torarica als de hotste spot in het hartje van Paramaribo.

Sterker: “Je hebt Paramaribo niet écht ervaren, als je geen taxirit met de ‘Cowboy’ hebt gemaakt”. Een rit met Rozenblad was “een meesterlijke rit”, aldus een citaat van menig toerist in Suriname. Hij gaat gemist worden.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…