fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Bekende Surinamers vandaag weer bij Kerstpottenactie

Vandaag is het de laatste zaterdag dat bekende Surinamers in het kader van Leger des Heils Kerstpottenactie 2018, bij de Kerstpot in de Hermitage Mall zullen staan. Tussen 10 uur in de ochtend en 9 uur in de avond heeft de gemeenschap tijdens het shoppen in de Hermitage Mall de gelegenheid een praatje te maken met haar favoriete BS’er en ook nog eens uw bijdrage te leveren aan de kerstpottenactie van het Leger des Heils.

De bekende Surinamers die vandaag een bijdrage zullen leveren, zijn Conchita Bergraaf, Ethel Pengel, Hilli Arduin, Brian Kratja, meer bekend als Karinha Basi en Enver Panka.

De donaties worden besteed aan voedselpakketten voor minderbedeelden, seniorenburgers en gehandicapten. Dit jaar is het de 94ste maal dat in Suriname de Kerstpottenactie wordt gehouden.

OOK INTERESSANT
Bedrijfsleven gaat IMF-programma helpen monitoren middels Economic Oversight Board

De christelijke organisatie, Leger des Heils, werd in 1865 door de predikant William Booth, opgericht. Deze sociaalmaatschappelijke christelijke organisatie is wereldwijd bekend.

In Suriname heeft het Leger des Heils kinder- en bejaardentehuizen, een sociaal centrum voor de opvang van daklozen en kringloopwinkels. Sinds een aantal jaar biedt de organisatie in Suriname ook diverse taalcursussen aan ( Nederlands, Engels, Frans, Spaans) tegen een sociaal tarief.

Op 22 december zullen bij de hoofdkerk in Paramaribo de kerstpakketten worden uitgereikt. De registratie voor een kerstpakket in Paramaribo vindt op maandag 17 december plaats.(GFC)