fbpx

Bekende Surinaamse politicus financieel uitgekleed door maîtresse

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Het is een 29- jarige vrouw uit Paramaribo die in het lokale uitgaanscircuit bekend staat als een elite golddigger gelukt om een bekende politicus in het land tienduizenden Amerikaanse dollars lichter te maken.

Volgens informatie die GFC Nieuws heeft bereikt zou het totaalbedrag dat de minnares heeft weten af te troggelen mogelijk hoger zijn.

Bekend is dat zij haar pijlen voornamelijk richt op hoge politici.

Een goede vriend van de politieke man (naam van de politicus en vrouw bekend bij de GFC redactie) vertelt verder aan GFC dat het “slachtoffer” de relatie vorige week heeft beëindigd.

Dat gebeurde nadat hij erachter kwam dat zij tegelijkertijd ook sensuele banden heeft met een machtige coalitiepartijgenoot.

BEKIJK OOK: HEB JE EEN DIKKE BUIK? NEEM DAGELIJKS 1 THEELEPEL GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING! VERKRIJGBAAR BIJ DA DROGIST

Saillant detail is dat de geldgeile vrouw al langer bekend staat als een bedriegster die misbruik maakt van haar aantrekkelijk uiterlijk.

BEKIJK OOK
Ernstige problemen in je leven geven soms belangrijke richtlijnen die je niet moet negeren

Desondanks lukt het haar om grote bedragen van lichtgelovige politieke mannen te ontvangen door verliefdheidsgevoelens bij ze los te kweken.

De elite madam heeft tot en met juni 2020 ook meerdere liefdesrelaties gehad met mannen uit het NDP- kamp.

De informant die zich mateloos stoort aan het gedrag van de vrouw, doet via de media een oproep aan alle politici in Suriname om zich niet meer zo makkelijk te laten misleiden.

“Laten jullie je toch niet zo misbruiken en gebruik het verstand”, is zijn dringend verzoek.