fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Bejaarde vrouw radeloos door plotse sluiting postbedrijven: straks ga ik dood

GFC NIEUWS– Een bejaarde vrouw zegt dat ze ernstig gedupeerd is geraakt door de verregaande lockdown in Suriname die noodzakelijk is om verdere verspreiding van het dodelijke Wuhan virus te beperken. Hierdoor kunnen dingend nodige postpakketten uit Nederland niet meer worden opgehaald bij de postbedrijven.

“Ik krijg regelmatig een pakketje van mijn dochter uit Nederland met daarin een speciale combinatie mineralen voor mijn¬† hartritmestoornissen. Als ik deze niet inneem gaat mijn hart als een bezetene tekeer en slaat dat ook onregelmatig”.

Note redactie: een medewerker van Surpost aan de Vulcanusstraat zegt dat er ontheffing is aangevraagd. Onduidelijk is wanneer er weer postpakketten mogen worden opgehaald door klanten. Surpost Vulcanusstraat is sinds maandag 01 juni abrupt gesloten, aldus een onderdirecteur van het bedrijf.

“Voor deze klachten heeft de homeopaat in het buitenland mij een speciale magnesiumcombinatie (magnesiumcombinatie: l threonate/magnesiumcitraat/magnesiumtauraat) voorgeschreven die mij al jaren goed helpt. En die is hier in Suriname echt niet in de drogist of apotheek te vinden”, weent de bejaarde vrouw die woont in het noorden van Paramaribo.

OOK INTERESSANT
Weggedeelte Keizerstraat en Neumanpad tot maandagochtend 03.00 uur gesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden

De gedupeerde vraagt zich af waarom er geen uitzondering wordt gemaakt voor de postbedrijven.

“Het gaat niet om geschenkpakketten met eten. Die mensen kunnen rustig wachten. Maar er zijn personen die belangrijke post moeten ophalen en beslist niet kunnen wachten”.

“Ik vraag daarom aan het Covid- 19 team om diegenen die wachten op dringende spullen snel de gelegenheid te geven hun dozen op te halen. Desnoods dat men met de postbedrijven afspreekt dat er om het half uur 1 persoon wordt geholpen”, stelt ze voor.

“Straks ga ik nog dood. Niet door Covid-19 maar door de maatregelen”, zegt ze op bange toon.