fbpx

Bejaarde vriend knijpt keel van vriendin dicht tijdens geslachtsverkeer

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 27- jarige vrouw uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo heeft bij een vriendin geklaagd over sadistische handelingen van haar vriend tijdens het bedrijven van de liefde.

De man, een zestigplusser, maakt er een gewoonte van terwijl de twee in bed bezig zijn om haar keel tijdelijk dicht te knijpen en blijkt daar erg opgewonden van te raken.

Voor de twintigplusser zijn deze acties echter ijzingwekkend.

De sadist die oorspronkelijk uit het buitenland komt heeft haar ook voorgesteld vrijwillig eraan mee te werken dat hij haar voortaan mag vastbinden en met machtsvertoon misbruiken.

De dame heeft haar bezorgdheid geuit bij haar hartsvriendin omdat ze bang is dat de ‘spelletjes’ een fataal verloop kunnen hebben.

BEKIJK OOK
Luiheid en onkunde Surinamers oorzaak peperduur buitenlands fruit in onze winkels

Een lid van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC)vertelt aan GFC Nieuws dat de vriendin hen om advies heeft gevraagd.

Op grond van de informatie die het KIVC heeft ontvangen is de raad gegeven om het “slachtoffer” zodanig te instrueren dat ze weigert om nog langer mee te werken.

De bejaarde heer zou naar verluidt zowat in trance raken tijdens geslachtsgemeenschap met de veel jongere dame en weet vermoedelijk op die momenten helemaal niet waar de grenzen van het toelaatbare liggen.