fbpx
Facebook Pagelike Widget

Bejaarde taxichauffeur onder bedreiging van vuurwapen beroofd van auto

GFC NIEUWS- Een 71-jarige taxichauffeur werd afgelopen week onder bedreiging van een vuurwapen beroofd van zijn auto, telefoon en halsketting.

Het slachtoffer haalde een klant op en reed richting Welgedacht C. Onderweg moest hij de broer van de klant ophalen. De eindbestemming zou zijn een adres net over de Magentabrug.

Toen zij op de plek arriveerden, haalde de broer van de klant een vuurwapen tevoorschijn en hield het slachtoffer onder schot.

Zij reden vervolgens richting de Vredenburgweg en werd de taxichauffeur beroofd van zijn halsketting en een telefoon. Daarna moest hij uit de auto stappen en reden de mannen weg.

Het slachtoffer liep naar de dichtstbijzijnde winkel en werd de politie ingeschakeld. Het tweetal wordt nog opgespoord.

Het voertuig is nog niet terecht. Het gaat om een bordeaux Toyota Vitz van het bouwjaar 2010. Het kentekennummer is PJ 78-18.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.