fbpx

Bejaarde Surinaamse homofiel geeft ervaringsadvies aan jonge homofielen

Een 67 – jarige Surinaamse homoseksuele man zegt een dringend advies te willen geven aan homoseksuele jongemannen.

“Ik heb zelf een verschrikkelijk leven achter de rug, maak niet dezelfde fouten die ik heb gemaakt. Ik wil met goede bedoelingen iets meegeven aan jongeren met een seksuele voorkeur voor het eigen geslacht”, meent de bejaarde.

“Sinds mijn elfde voelde ik mij al aangetrokken tot mannen. Vooral over bekende mannelijke zangers en acteurs fantaseerde ik volop. Onder meer over het bedrijven van de liefde met deze mannen. Maar mijn omgeving gaf mij heel andere signalen. Een man hoorde zich aangetrokken te voelen tot een vrouw en andersom”, legt hij uit.

“Ik voelde mij in mijn jeugd verlaten, erg eenzaam, wanhopig. Het was mijn geheim, ik kon met niemand over mijn gevoelens praten. Ik zag het leven niet meer zitten. Ik walgde van het idee om seks te hebben met een vrouw want ik voel mij totaal niet tot ze aangetrokken”.

De homoseksueel zegt in een exclusief interview aan GFC Nieuws dat hij uiteindelijk toch een relatie is aangegaan met een vrouw en vervolgens is getrouwd.

BEKIJK OOK  Vandaag uitsluitsel over eis 100% loonsverhoging werknemers FAI

“Ik deed dat alleen om mijn ouders te plezieren. Hoe kon ik ze teleurstellen? Als ze zouden weten dat hun zoon een homofiel is, zou dat hen enorm veel pijn doen. Ik ben bijna negenendertig jaar getrouw geweest, heb twee kinderen en mijn vrouw is vorig jaar overleden. Ook mijn ouders zijn er niet meer”. ¬†

“Ik heb alle jaren in een schijnwereld geleefd en was zeer ongelukkig in mijn relatie. Ik heb mezelf volledig opgeofferd en heb nooit seksuele bevrediging gekend. Nu mijn vrouw overleden is en ik alleen ben, ga ik de wereld ontdekken en wil ik relaties aangaan met mannen. Ik houd van mannen, voel voor mannen! Voor mij zijn ze aantrekkelijk!”

De bejaarde homoseksueel waarschuwt jongere homo’s om gewoon uit de kast te komen. “Wij leven nu in een andere tijd waarin homoseksualiteit meer geaccepteerd wordt. Als je op mannen valt, kies dan voor een man, kies voor jezelf. Maak geen keuze om familieleden een plezier te doen. De prijs is te hoog”, zegt hij tot slot.