Bejaarde moeder gekapt door 54-jarige zoon

De politie van Latour heeft de 54-jarige Farine G. opgesloten, omdat hij zijn bejaarde moeder (76) aan haar hoofd heeft gekapt.

De vrouw werd aangevallen door de zoon die dronken thuis aankwam. De man was gewapend met een scherp voorwerp, laat de politieke optekenen.

Na zijn daad ging hij naar zijn slaapkamer om zijn roest uit te slapen. Het slachtoffer, dat slecht ter been is, zocht geen hulp, maar ging op haar bed liggen.

Toen een kleinzoon van het slachtoffer omstreeks 23.00uur thuis aankwam, zag hij heel wat bloedsporen in de woonkamer. Die bloedsporen leidden naar de slaapkamer van zijn grootmoeder. De kleinzoon trof zijn oma bloedend in bed aan.

Het slachtoffer zei aan haar kleinzoon dat zijn vader haar gekapt had aan haar hoofd. Hij schakelde meteen de politie in.

Het slachtoffer was ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis, maar is intussen ontslagen. Zij wenst geen strafrechtelijke vervolging van haar zoon. Haar wens is vooralsnog niet ingewilligd door de justitiƫle autoriteiten.

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...