Bejaarde man smeert ontlasting in neus ter bescherming coronavirus, familie radeloos

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 80-jarige man is ervan overtuigt dat ontlasting het coronavirus zal tegenhouden indien hij die in z’n neusgaten smeert.

De weduwnaar smeert het bruine spul ook op z’n lippen.

De familie van de man maakt zich ernstig zorgen om de mentale gesteldheid van de man, delen ze mee in een post op sociale media.

Ze vertellen dat de man er stellig van is overtuigt dat fecaliën een beschermfunctie hebben in de strijd tegen het virus.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw met kanker die nog uren te leven had ging naar de hemel en kreeg boodschap dat ze terug mag naar aarde

De alleenwonende man is al ruim 8 maanden bezig met de bizarre handeling en heeft inmiddels last van extreme vurige roodheid rondom z’n neus en lippen.

Er wordt gepoogd de hardhorige man op te nemen in een tehuis, hetgeen de man weigert. De man woont al sinds het overlijden van z’n vrouw langer dan 7 jaar geleden op zichzelf en krijgt weinig bezoek van zijn kinderen.

Sociale media gebruikers zeggen dat de man mogelijk een zware vorm van dementie of Alzheimers heeft aangezien hij zich ook agressief gedraagt richting familie en buitenstaanders.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten