fbpx

Bejaarde man die met meer dan 5000 Surinaamse vrouwen naar bed is geweest moet zijn kennis delen

INGEZONDEN- De 77- jarige man in ons land die vanaf zijn jonge jaren tot nu toe met meer dan 5000 Surinaamse vrouwen naar bed is geweest, moet de kennis die hij heeft opgedaan tijdens deze bijzondere ervaringen delen met jongeren.

Tomba advertentie | GFC NieuwsHet zou goed van pas komen indien hij vooral jonge koppels met relatieproblemen van advies dient over een belangrijke reden waarom relaties kapot gaan: ONTROUW. Ik heb zelf een paar keer het groot genoegen gehad hem te spreken en ben van mening dat zijn enorme kennis over man- vrouw relaties beslist niet verloren mag gaan.

Ik heb uit deze leerrijke gesprekken kunnen concluderen dat er binnen liefdesrelaties in Suriname heel veel mis gaat op het vlak van ontrouw. Er gebeurt heel veel achter de ruggen van mannen die getrouwd zijn, samenwonen of een relatie hebben met een vriendin. Het is wrang nu te weten dat het heel erg moeilijk is een liefdespartner volledig te vertrouwen. Er zijn maar weinigen die dat vertrouwen daadwerkelijk verdienen.

Eigenlijk zou je bij het zien van zoveel short stay hotels in Paramaribo verder moeten nadenken. Wie zijn de mensen die naar deze plekken gaan? Wat hebben ze zo te verbergen? Doen ze dingen stiekem? Waarom zijn er zoveel dergelijke hotels?

BEKIJK OOK
18-jarige steelt groot geldbedrag in vreemde valuta uit auto

Het zijn volgens deze playboy vooral vrouwen die getrouwd zijn of al een relatie hebben die het bed met hem hebben gedeeld. Ze gingen en gaan nog steeds vreemd met hem en manlief of vriendlief heeft dat op geen enkele manier door. Soms gaat de ontrouw jarenlang door zonder dat de partner enig idee heeft wat er achter zijn rug plaatsvindt.

De ervaringskennis van deze man delen met anderen zou ertoe kunnen bijdragen dat koppels alerter zijn in het dagelijkse leven en beter weten om te gaan met teleurstellingen binnen de relatiesfeer.

In de kern is zijn belangrijkste les: vertrouw je partner nooit voor de volle 100 procent, anders kan je heel zwaar teleurgesteld raken. Vertrouwen is iets dat je moet verdienen, dat krijg je niet zomaar cadeau!

R. Pinas

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.