fbpx
Bejaarde man die met meer dan 5000 Surinaamse vrouwen naar bed is geweest moet zijn kennis delen

INGEZONDEN- De 77- jarige man in ons land die vanaf zijn jonge jaren tot nu toe met meer dan 5000 Surinaamse vrouwen naar bed is geweest, moet de kennis die hij heeft opgedaan tijdens deze bijzondere ervaringen delen met jongeren.

Het zou goed van pas komen indien hij vooral jonge koppels met relatieproblemen van advies dient over een belangrijke reden waarom relaties kapot gaan: ONTROUW. Ik heb zelf een paar keer het groot genoegen gehad hem te spreken en ben van mening dat zijn enorme kennis over man- vrouw relaties beslist niet verloren mag gaan.

Ik heb uit deze leerrijke gesprekken kunnen concluderen dat er binnen liefdesrelaties in Suriname heel veel mis gaat op het vlak van ontrouw. Er gebeurt heel veel achter de ruggen van mannen die getrouwd zijn, samenwonen of een relatie hebben met een vriendin. Het is wrang nu te weten dat het heel erg moeilijk is een liefdespartner volledig te vertrouwen. Er zijn maar weinigen die dat vertrouwen daadwerkelijk verdienen.

Eigenlijk zou je bij het zien van zoveel short stay hotels in Paramaribo verder moeten nadenken. Wie zijn de mensen die naar deze plekken gaan? Wat hebben ze zo te verbergen? Doen ze dingen stiekem? Waarom zijn er zoveel dergelijke hotels?

Het zijn volgens deze playboy vooral vrouwen die getrouwd zijn of al een relatie hebben die het bed met hem hebben gedeeld. Ze gingen en gaan nog steeds vreemd met hem en manlief of vriendlief heeft dat op geen enkele manier door. Soms gaat de ontrouw jarenlang door zonder dat de partner enig idee heeft wat er achter zijn rug plaatsvindt.

De ervaringskennis van deze man delen met anderen zou ertoe kunnen bijdragen dat koppels alerter zijn in het dagelijkse leven en beter weten om te gaan met teleurstellingen binnen de relatiesfeer.

In de kern is zijn belangrijkste les: vertrouw je partner nooit voor de volle 100 procent, anders kan je heel zwaar teleurgesteld raken. Vertrouwen is iets dat je moet verdienen, dat krijg je niet zomaar cadeau!

R. Pinas

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.

Meer nieuws

49- jarige gewelddadige dief opgepakt

GFC NIEUWS- De 49-jarige Dharminderpersad C. is op donderdagavond 22 oktober aangehouden door de politie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Bazo- en BZV-aanvragen via Sozavo

GFC NIEUWS- De regering heeft besloten dat per 15 november alle aanvragen voor de Bazo- en BZV- verzekering bij de afdeling Basiszorg van het ministerie…

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…