fbpx

Bejaarde man die met 5000 Surinaamse vrouwen het bed indook en oplichters en rovers die de politie helpen

INGEZONDEN- Dat heel slimme oplichters, rovers en bandieten de politie helpen, is bij velen al bekend.

gemberslank facebookQ | GFCDeze oplichters en andersoortige criminelen doen met hun kennis die zijn hebben opgedaan goed werk ten gunste van de gemeenschap. Niemand schijnt daarmee een probleem te hebben. Ze hebben hun leven gebeterd en leren de politie en professionele beveiligingsbedrijven op welke wijze zij te werk zijn gegaan, helpen misdrijven oplossen en vooral voorkomen.

Er zijn zelfs computerdeskundigen die ooit veroordeeld en jarenlang opgesloten zijn geweest wegens grote fraudegevallen via het internet, maar nu officieel in dienst zijn van overheden in verschillende landen om te helpen met het oplossen en voorkomen van gecompliceerde computerfraude en computerkraken. De politie krijgt met hun hulp zo inzage in hun slimme trucjes.

Hoe huichelachtig en absurd is het dan dat personen zoveel inhoudsloze kritiek hebben gehad op mijn voorstel om gebruik te maken van de enorme kennis van de 77- jarige rijke en bovendien populaire Surinaamse man, van wie bij zeer velen binnen onze gemeenschap bekend is dat hij sinds zijn 15e wekelijks het bed induikt met gemiddeld 2 andere vrouwen?

De ongefundeerde reacties geven alleen maar aan hoe bekrompen sommigen blijven denken. De kennis van criminelen mag wel ingezet worden voor een goed doel, maar van een bejaarde die veel kennis heeft op het vlak van vreemdgaande getrouwde vrouwen, een zichtbaar groeiend maatschappelijk probleem in ons land, mag niets worden geleerd?

De kern van mijn boodschap is dat er door liefdeskoppels lering getrokken kan worden uit de bijzondere ervaringen van deze door veel vrouwen erg begeerde man, over onder meer het vertrouwensvraagstuk binnen echtelijke relaties. Veel koppels gaan er namelijk onterecht te snel vanuit, ze zien het als een vanzelfsprekendheid, dat ze hun liefdespartner voor de volle honderd procent kunnen vertrouwen.

OOK INTERESSANT
Verhoging tandheelkundige diensten JTV

In de praktijk blijkt echter dat het vertrouwen echter niet altijd gegrond is. Veel vrouwen in Suriname zijn ontrouw aan hun man of vriend! Een groot deel van hen is zeer snel omkoopbaar met geld, gronden, macht, een mooie auto, sieraden en een goed betaalde baan bij de overheid in ruil voor regelmatige seks buiten het huwelijk of de relatie met hun vriend.

De belangrijkste les die geleerd kan worden van deze Surinaamse playboy is dat vertrouwen binnen een liefdesrelatie niet zomaar iets is wat je aan een partner kunt schenken! De partner moet het vertrouwen echter op basis van het gedrag verdienen. Mannen in Suriname zouden tegenwoordig, vooral met de huidige financiële crisis, veel alerter moeten zijn en hun vrouwen scherper in de gaten moeten houden.

Niet elke vrouw of vriendin kan namelijk de verleiding weerstaan wanneer veel geld, luxe auto’s en snelle vooruitgang wordt aangeboden.

Van deze playboy kunnen we ook leren wat de verschillende beweegredenen zijn van vrouwen die het bed induiken met anderen en vooral: hoe kunnen wij dit soort onbetamelijke gedragingen met soms funeste gevolgen voorkomen en onze relaties gezonder maken?

Het onderwerp trouw en ontrouw binnen de relatie zou wat mij betreft vaker ter sprake moeten komen. Wees in ieder geval alert en let op uw vrouw of vriendin! Zonder dat u het doorheeft ligt ze in bed bij een andere man, dat is helaas de harde realiteit in Suriname!

R. Pinas

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.