Bejaard haatechtpaar in Paramaribo vervloekt Surinaamse regering met satanische rituelen

GFC NIEUWSREDACTIE- Een bejaard echtpaarkoppel uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo is sinds midden vorig jaar begonnen met vloekrituelen die moeten bewerkstelligen dat het slecht afloopt met de zittende regering in het land.

Een interieurverzorgster die recent werd ontslagen door het gefortuneerd stel, vertelde aan haar familieleden dat er een speciaal kamertje op haar voormalige werklocatie is ingericht waar er verschillende satanische rituelen worden uitgevoerd.

Volgens haar worden daarbij brandende kaarsen, beelden, poppetjes, dode kikkers in gesloten flesjes, verschillende kruiden en foto’s van diverse politici die uit de kranten zijn geknipt gebruikt.

LEPTOZ GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING EN OPTIMALE SPIJSVERTERING! VERKRIJGBAAR BIJ CONSTANTIN, DA DROGIST EN LATOUR DRUGSTORE

GFC Nieuws nam contact op met de klokkenluider. Zij beweert dat het echtpaar al jaren bezig is met soortgelijke rituelen, maar toen alleen om de geesten te verzoeken hen meer financiële voorspoed te brengen.

De gewezen huishoudhulp legt verder uit dat zij meerdere telefoongesprekken die de vrouw des huizes voerde heeft gehoord.

Daarbij zouden er ook op scheldende toon extreme vloekuitspraken zijn gedaan over verscheidene Surinaamse politieke toppers.

Het is niet bekend of het haatechtpaar gelieerd is aan een politieke oppositiepartij.

Ook is niet helder wat het motief is van de overdreven vijandige houding jegens de huidige regering.

Het echtpaar zegt via de telefoon aan GFC niet diepgaand te willen ingaan op de beschuldigingen, eraan toevoegend dat ze niets verkeerd doen.

“Wij zijn slechts bezig met ons eigen geloof. Als u de aantijgingen van een eenvoudige schoonmaakster die boos op ons is serieus wilt nemen, moet u dat maar doen”, aldus hun korte en denigrerende reactie.

Familieleden van de interieurverzorgster zeggen echter alle geloof in haar te hebben. “Zij mag wel een schoonmaakster zijn, maar ze is wel honderd procent eerlijk en liegt dus beslist niet”, is hun stellige overtuiging.