fbpx
Behoeftigen worden voorzien van rollators en rolstoelen

GFC NIEUWS- Shanti Changoer heeft de afgelopen week twee rollators en een rolstoel gedoneerd aan het Dankers Centrum in Nickerie. Bovendien is op vrijdag 10 juli een rollator overhandigd aan de 85-jarige weduwe Ramradji Garib door mevrouw Sitaldin van stichting OHM.

De rolstoelen en rollators worden na gebruik teruggegeven via Matesa NV, waarna die een gratis opknap-/ reparatiebeurt krijgen van ELTO. Vervolgens worden deze wederom gedoneerd aan behoeftigen.

Dit als onderdeel van het reeds jaren bestaande nobele doelen-project van de Vriendengroep Himmat uit Nederland en de stichting. OHM in Suriname. Een ieder die rolstoelen, rollators, loopkrukken of ziekenhuisbedden heeft en die niet meer gebruikt, kan contact opnemen met OHM op het telefoonummer 465151.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…