fbpx

Behoefte aan schoolpakketten groot

Op zaterdag 23 september zal Stichting De Gouden Lepel, een non-profit organisatie die in het leven werd geroepen om hulp te bieden aan de minde rdraagkrachtigen in de Surinaamse samenleving, haar jaarlijks terugkerende Schoolpakkettenproject uitvoeren.

Dit project wordt uitgevoerd voor de kinderen die uit een sociaal minder sterke omgeving komen. Vaak verkeren deze kinderen in een kwetsbare omstandigheid waarbij de extra ondersteuning dringend nodig is. Met dit gebaar hoopt de Stichting een bijdrage te leveren aan het welzijn van deze groep.

Behalve dat de kinderen op die dag opgevangen zullen worden, stimuleert de Stichting ook een mate van ouderparticipatie. Hierbij tracht zij de ouders/verzorgers en de kinderen aan te sporen de hoop niet op te geven en door te gaan om zich in te zetten voor het goede.

Ook dit jaar heeft de Stichting gemerkt dat er een bijzondere vraag is naar de pakketten. Ouders/ verzorgers die de eindjes aan elkaar proberen te knopen geven aan dat de ondersteuning van de Stichting een grote hulp is. Zij zijn de Stichting dankbaar en kijken uit naar de Feeding Day op 23 september.

De registratie om in aanmerking te komen voor een schoolpakket is reeds achter de rug.(GFC)

Overige berichten