fbpx
Begrotingsbehandeling 2020 aangevangen

GFC NIEUWS- In De Nationale Assemblée (DNA) is maandag de behandeling van de ontwerpwet houdende vaststelling van de staatsbegroting van ontvangsten en uitgaven voor het dienstjaar 2020, Wet Staatsbegroting 2020, gestart.

Tijdens de Begrotingsbehandeling worden de ontwerpbegrotingen over alle 17 ministeries behandeld. De ontwerpbegroting voor dit jaar was nog niet behandeld in De Nationale Assemblee en heeft de huidige regering een aangepaste begroting ingediend.

In de eerste ronde voor het parlement is de Commissie van Rapporteurs, onder voorzitterschap van het lid, Asiskumar Gajadien, aan het woord gekomen.

De vergadering is rond 18.45 uur verdaagd naar vandaag, 10 november.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.