fbpx
Bee wordt vandaag gekozen tot DNA-voorzitter

GFC NIEUWS- Tijdens een openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) vandaag wordt ABOP-topper gekozen tot de voorzitter van het hoogste college van staat.

Vicevoorzitter Dew Sharman (VHP) – die maandag de hamer kreeg overgedragen van gewezen DNA-voorzitter Ronnie Brunswijk – zal die vandaag overdragen aan Bee.

Met zijn verkiezing tot vicepresident van de Republiek Suriname, is er een eind gekomen aan de zittingsperiode van Brunswijk als DNA-voorzitter.

Brunswijk is op 29 juni gekozen tot voorzitter van het hoogste orgaan van staat. Hij is de kortst zittende DNA-voorzitter die Suriname ooit heeft gekend.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.