fbpx

Bedrijfsleven doneert verkeersveiligheidsattributen aan Openbare Werken

GFC NIEUWS- Het ministerie van Openbare Werken heeft wederom een schenking ontvangen, die bestaat uit diverse verkeersveiligheidsattributen, en zijn gedoneerd door Roeli’s Lighting en Decor, Indutec Systems en SIB Signs and Designs.
De donateurs achtten het noodzakelijk deze attributen aan het ministerie te overhandigen, aangezien de veiligheid te allen tijde gegarandeerd moet blijven. De schenking vond plaats op maandag 12 oktober 2020 op het hoofdkantoor van het ministerie van Openbare Werken.
Roeli’s Lighting en Decor heeft hekken overhandigd, voorzien van een bepaald type gaas. Deze kunnen dienen als bescherming van voertuigen, (brom)fietsers en voetgangers, tijdens maaiwerkzaamheden door het ministerie op het veld.
Indutec Systems en SIB Signs and Designs hebben achtereenvolgens reflecterende pionnen en veiligheidsborden gedoneerd, die geplaatst kunnen worden tijdens werkzaamheden langs of op openbare wegen. De OW-minister was zeer ingenomen met de donatie.
Tijdens oriëntatiebezoeken van minister Riad Nurmohamed aan veldwerkzaamheden door het Directoraat Openbaar Groen, werd de noodzaak kenbaar gemaakt voor een betere veiligheidsuitrusting.
“Veiligheid is in het beleidsplan opgenomen en is ook belangrijk voor ons. Niet alleen lonen en het uitvoeren van projecten is van belang, maar ook de veiligheid van onze veldwerkers. Er is al een aanzet gegeven. Niet lang terug hebben wij een partij veiligheidsvesten ontvangen voor onze veldwerkers. Nu zijn wij voorzien van enkele attributen, die ervoor zal moeten zorg dragen dat de veiligheid op de weg gegarandeerd blijft en ook de medewerkers herkenbaar blijven. ”We mogen trots zijn dat bedrijven in ons land ook helpen met het werk van het ministerie”, aldus minister Nurmohamed van Openbare Werken.

BEKIJK OOK
PAHO schenkt medische attributen aan NCCR