fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Bedden en matrassen voor Shiloh Internaat

GFC NIEUWS -De burgermoeder van het Kabalebo, Josta Lewis, heeft een aantal bedden en matrassen overhandigd aan de leiding van het Shiloh Internaat in Nickerie.
De bedden zijn gekocht met de inkomsten van de Haven te Apoera. Bedrijven betalen voor het gebruik van de haven. De opbrengsten hiervan gaan in het districtsfonds en zijn bestemd voor projecten ten behoeve van de gemeenschap.
Voor de matrassen heeft Bureau Eenheid van het Kabinet van de President kunnen zorgen middels een donatie van de Stichting Haathi Club.
In dit internaat verblijven 29 scholieren uit Kabalebo. Dit vanwege het feit dat er geen mogelijkheden aanwezig zijn voor scholieren en studenten van het LBO en VOS.
Deze donaties zijn gedaan nadat de moeder van het internaat, Nellie Ebilcilio, een beroep had gedaan op de burgermoeder. Dc Lewis sprak de bewoners van het internaat toe en beloofde daarbij alles in het werk te stellen om te voorzien in de noden van het internaat. Verder verwacht zij maximale inzet van de scholieren om zodoende succesvol te worden in de maatschappij.
Thais Aroepa, student in het internaat, bedankte de burgermoeder namens de overige scholieren en studenten voor de geste.

OOK INTERESSANT
Restauratie van Notre-Dame kathedraal gebruikt middeleeuwse technieken voor behoud erfgoed