fbpx
Basketballer Lamar Odom haalde Olympisch team dankzij ‘enorme zwarte kunstpenis’

Redactie GFC Nieuws — Sterbasketballer Lamar Odom wist zich in de Olympische selectie voor de Spelen van 2004 te werken door urine uit een neppenis te leveren voor de dopingcontrole. Hij wist dat hij niet door de drugstest zou komen, omdat hij destijds veelvuldig verboden middelen gebruikte.

In zijn biografie Darkness to Light vertelt hij hoe opgetogen hij was toen hij werd geselecteerd voor Team USA.

De domper kwam toen hij hoorde dat hij eerst door een drugstest moest komen vóór hij groen licht zou krijgen om af te reizen naar de Griekse hoofdstad Athene.

“Ik zou dat nooit halen. Ik had die zomer elke dag wiet gerookt,” herinnert hij zich.

Samen met zijn coach verzon hij een list. Zij bestelden “een enorme zwarte pik”, een kunstpenis die zijn coach vlak voor de test vulde met urine.

In bijzijn van een NBA-official, die op minder dan een meter achter Odom stond, kneep die de fallus leeg in een bekertje. “Hij stak een thermometer in de beker om de temperatuur te meten … en zei: ‘Welkom bij Team USA!”

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…