Banden politievoertuig doorboord tijdens lockdown in Moengo

GFC NIEUWS- In Moengo plaatsten onverlaten deze week een lat met spijkers dwars onder een zandweg waarover een politievoertuig reed met het gevolg dat beide voorbanden doorboord werden.
De politie vraagt aan de plaatselijke gemeenschappen om mee te helpen dit asociaal en crimineel gedrag te bestrijden. Men kan dat doen door alvast hun afkeuring over dat gedrag kenbaar te maken aan gezinsleden, familie, vrienden en kennissen.
“Bel de politie en geef door de straatnaam en de plek waar zo’n plank met spijkers onder de weg verstopt heeft. Het is bij het doorgeven van de informatie goed om ook door te geven ter hoogte van welk huisnummer of locatie die plank met spijkers onder het zand verstopt is. U mag anoniem bellen naar de plaatselijke politie of op het alarmnummer 115 van de politie Comment Center”, is de oproep van de politie.
Aan de mensen in Suriname die dit asociaal en crimineel gedrag vertonen geeft de politie mee dat zij eraan moeten denken dat zij zelf, hun gezinsleden, hun familie of vrienden hulp van de politie nodig kunnen hebben waarbij de politie niet op die hulpverlening zal kunnen reageren, omdat de banden van de prowagen lek zijn.

Overige berichten