fbpx
Facebook Pagelike Widget

Banden politievoertuig doorboord tijdens lockdown in Moengo

GFC NIEUWS- In Moengo plaatsten onverlaten deze week een lat met spijkers dwars onder een zandweg waarover een politievoertuig reed met het gevolg dat beide voorbanden doorboord werden.

De politie vraagt aan de plaatselijke gemeenschappen om mee te helpen dit asociaal en crimineel gedrag te bestrijden. Men kan dat doen door alvast hun afkeuring over dat gedrag kenbaar te maken aan gezinsleden, familie, vrienden en kennissen.

“Bel de politie en geef door de straatnaam en de plek waar zo’n plank met spijkers onder de weg verstopt heeft. Het is bij het doorgeven van de informatie goed om ook door te geven ter hoogte van welk huisnummer of locatie die plank met spijkers onder het zand verstopt is. U mag anoniem bellen naar de plaatselijke politie of op het alarmnummer 115 van de politie Comment Center”, is de oproep van de politie.

Aan de mensen in Suriname die dit asociaal en crimineel gedrag vertonen geeft de politie mee dat zij eraan moeten denken dat zij zelf, hun gezinsleden, hun familie of vrienden hulp van de politie nodig kunnen hebben waarbij de politie niet op die hulpverlening zal kunnen reageren, omdat de banden van de prowagen lek zijn.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…