fbpx
Baitali Group verheugd met goede afronding ‘Project Rehabilitatie van de Zwartenhovenburgstraat’

GFC NIEUWS- Met veel trots meldt Baitali Group of Companies dat het ‘Project rehabilitatie van de Zwartenhovenburgstraat” op 14 september officieel is opgeleverd.

In 2017 is gestart met de rehabilitatie, dit project is in vier secties uitgevoerd, waarmee een investering van totaal 11 miljoen Amerikaanse Dollars is gemoeid. Het project behelst een wegstrekking van 2000 meters met een breedte van 9.7 meter.

Het onderliggende rioleringssysteem is volledig vernieuwd met beton en kunststof materialen voor zowel het hoofdriool als alle kruispunten, rekening houdend met de bestaande utiliteiten infrastructuur, zoals stroomkabels, waterleidingen en telecommunicatie kabels.

Het uitvoerende team van Baitali Group of Companies bestond uit 60 toegewijde medewerkers die ondanks de regenseizoen en de COVID-19 pandemie 7 dagen per week zich volledig hebben ingezet voor dit mooi project in samenwerking met lokale toeleveranciers en aannemers.

Door kwaliteitseisen van het ontwerp moest bepaalde materialen geïmporteerd worden, dit gaf een enorme druk op de uitvoerplanning van dit project.

Tevens heeft Baitali Group of Companies een geschenk gedaan in de vorm van zitbanken en vuilnisbakken op twee locaties, nl. de kruising met Nassylaan en Steenbakkerijstraat.

“Wij bedanken alle stakeholders en in het bijzonder ACE Consultancy en het ministerie van Openbare Werken en hopen hiermee te hebben bijgedragen aan het verfraaien en aantrekkelijk maken van de binnenstad van Paramaribo,” aldus de directie van Baitali.

Meer nieuws

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…