fbpx

Baitali Group verheugd met goede afronding 'Project Rehabilitatie van de Zwartenhovenburgstraat'

GFC NIEUWS- Met veel trots meldt Baitali Group of Companies dat het ‘Project rehabilitatie van de Zwartenhovenburgstraat” op 14 september officieel is opgeleverd.
In 2017 is gestart met de rehabilitatie, dit project is in vier secties uitgevoerd, waarmee een investering van totaal 11 miljoen Amerikaanse Dollars is gemoeid. Het project behelst een wegstrekking van 2000 meters met een breedte van 9.7 meter.
Het onderliggende rioleringssysteem is volledig vernieuwd met beton en kunststof materialen voor zowel het hoofdriool als alle kruispunten, rekening houdend met de bestaande utiliteiten infrastructuur, zoals stroomkabels, waterleidingen en telecommunicatie kabels.
Het uitvoerende team van Baitali Group of Companies bestond uit 60 toegewijde medewerkers die ondanks de regenseizoen en de COVID-19 pandemie 7 dagen per week zich volledig hebben ingezet voor dit mooi project in samenwerking met lokale toeleveranciers en aannemers.
Door kwaliteitseisen van het ontwerp moest bepaalde materialen geïmporteerd worden, dit gaf een enorme druk op de uitvoerplanning van dit project.
Tevens heeft Baitali Group of Companies een geschenk gedaan in de vorm van zitbanken en vuilnisbakken op twee locaties, nl. de kruising met Nassylaan en Steenbakkerijstraat.
“Wij bedanken alle stakeholders en in het bijzonder ACE Consultancy en het ministerie van Openbare Werken en hopen hiermee te hebben bijgedragen aan het verfraaien en aantrekkelijk maken van de binnenstad van Paramaribo,” aldus de directie van Baitali.

BEKIJK OOK
Stichting Nationaal Monument Kind met Beperking Suriname organiseert teken- en schilderdag